Toekomstperspectief van de sport(aanbieders)

Save the date – Sportcafé Gennep

“Toekomstperspectief van de sport(aanbieders)”

Wat: Sportcafé Gennep “Toekomstperspectief van de Sport(aanbieders)”
Wanneer: Maandag 13 september 2021 (vanaf 19:00 – 22:00 uur)
Waar: Pica Mare, Gennep

Beste sport- en beweegaanbieders uit gemeente Gennep,

Landelijk ervaren veel sportverenigingen en andere aanbieders de negatieve effecten van de coronacrisis. Al langer heeft de georganiseerde sport met diverse uitdagingen te kampen (bijvoorbeeld het verloop, werving en behoud van leden en vrijwilligers). Wat is het toekomstperspectief van de sportverenigingen en aanbieders in gemeente Gennep? Wij zien veel kansen en nieuwe mogelijkheden. We zijn namelijk trots op de vele mooie initiatieven die gedurende de coronacrisis door jullie zijn opgepakt.

Samen met jullie willen we via een sportcafé op maandag 13 september stilstaan bij het afgelopen jaar en voortuitblikken naar de komende jaren. Tijdens dit sportcafé willen we jullie graag informeren, inspireren en activeren. Welke ontwikkelingen zien we bij sport- en beweegaanbieders op basis van corona? Hoe gaat het sport- en beweeglandschap zich de komende jaren ontwikkelen? Hoe zorgen we er als sport- en beweegaanbieders voor dat ons aanbod aansluit bij de behoeften van de sporters? Hoe blijven we als sport- en beweegaanbieder vitaal en toekomstbestendig? Allemaal vragen die aan bod komen tijdens het sportcafé.

Jullie worden op maandag 13 september om 19:00 uur verwelkomt met een kopje koffie/thee en een hapje. Het inhoudelijke gedeelte start om 19.30 uur en eindigt om 22:00 uur waarna, onder het genot van een klein hapje en een drankje de mogelijkheid is om het gesprek met elkaar aan te gaan (dit alles binnen de bestaande maatregelen).

Aanmelden kan al via deze link. Wil je met meerdere personen van een organisatie/vereniging aansluiten? Dat kan. Deze personen moeten zich wel apart aanmelden.