Succesvol Multisport-Programma

In de afgelopen 10 weken hebben ongeveer 25 kinderen uit gemeente Gennep deelgenomen aan het Multisport-Platform. Het Multisport-Platform in Gennep is één van de acties uit het Sportakkoord. Onder deskundige begeleiding (sport- en beweegaanbieders) hebben de kinderen in deze periode kennis mogen maken met 10 verschillende sporten, (voetbal, tennis, zwemmen, survival, paardrijden, , korfbal, boksen, hardlopen, fitness, dans en judo/budo) aangeboden door 14 verschillende sport- en beweegaanbieders uit gemeente Gennep.

“Mijn dochter vond het geweldig! Door mee te doen aan het Multisport-programma heeft ze ook kennis gemaakt met sporten waar ze in eerste instantie niet zelf aan zou meedoen. Ik ben benieuwd welke sport ze uiteindelijk het leukste heeft gevonden en voor gaat kiezen.", aldus een ouder.

Op donderdag 24 juni heeft Michiel Alsters van Dansschool de Newyorker het Multisport-programma met een dans af mogen sluiten. Hierna heeft Joey Rutten (projectleider van het Multisport-platform) samen met Ben Bizzie de kinderen een medaille en een diploma (succesvolle afronding van het Multisport-programma) overhandigd. Zie onderstaande foto’s.

Binnenkort zullen de ouders van de kinderen, evenals de sport- en beweegaanbieders die deelgenomen hebben een evaluatieformulier ontvangen. De terugkoppeling hiervan volgt op de website van Gennep Doet Mee evenals in de volgende verenigingsnieuwsbrief.