Sportcafé Gennep

Samen werken aan samenwerken. We gaan met verenigingen en andere sportaanbieders in de gemeente Gennep in gesprek tijdens het allereerste sportcafé. Samen maken we ons sterk voor de toekomst.

We sporten veel in de gemeente Gennep. Dat doen we bij sterke sportaanbieders. Samen zorgen we voor een mooi sportaanbod voor alle inwoners. Maar we staan ook voor grote uitdagingen, zoals een tekort aan vrijwilligers, ruimtegebrek of administratieve rompslomp. Er zijn echter ook kansen. Tijdens het eerste Gennepse Sportcafé kijken we samen naar de toekomst. Want hoe sporten we over 10 jaar? En wat betekent dit voor onze verenigingen en andere sportaanbieders? Kunnen wij als traditionele vereniging overleven?

Sterke en vitale sportaanbieders


Gennep Doet Mee daagt sportaanbieders in de gemeente uit op zoek te gaan naar vernieuwing om zich klaar te maken voor de toekomst. Het is de kans om elkaar beter te leren kennen en om elkaars kennis en ervaring te delen. Want ook van elkaar leren we. Zo zorgen we voor sterke en vitale sportaanbieders. Wat kunnen we bijvoorbeeld organiseren rondom een lokaal sportakkoord en welke andere thema’s moeten we aanpakken?

Denk en doe mee!


Iedereen in Gennep aan het sporten, dat willen we toch allemaal! Kom daarom op dinsdag 14 mei om 19.30 uur naar het eerste Gennepse Sportcafé bij Voetbalvereniging Heijen. Meld je hier aan!

 

Dinsdag 14 mei | 19.30-22.00u


VV Heijen, Heikampseweg 50/A, Heijen