Het Genneps Sportgala

We hebben in gemeente Gennep een bruisend verenigingsleven met veel vrijwilligers. Regelmatig zetten zij mooie sportprestaties neer. En dat mogen we meer waarderen én vieren! Dat gaan we doen op vrijdag 13 december 2019 tijdens het eerste Sportgala sinds tijden in de gemeente Gennep.  Noteer de datum alvast in je agenda, want dit wil je niet missen!GennepNews, Gennep Doet Mee en de gemeente Gennep zijn supporters van alle sporters in de regio! Met het Sportgala zetten we de verenigingen en andere lokale toppers in het zonnetje. Ook denken we aan de jongste sporters uit onze gemeente. Voorafgaand aan het Sportgala is er eerst het Sportgala Junior.Talenten nomineren


Tot 31 oktober heeft iedereen in Gennep de kans gekregen om mensen of sportteams te nomineren voor verschillende categorieën:

  • Junior van het jaar (<16 jaar)

  • Junior team van het jaar (<16 jaar)

  • Talent van het jaar

  • Individuele sportprestatie van het jaar

  • Sportprestatie ploeg/team van het jaar

  • Coach van het jaar

  • Sportwaarderingsprijs*


*Deze laatste prijs kan uitgereikt worden aan iedereen met een groot betrokken hart voor de sport en/of zijn of haar vereniging. Draait hij of zij veel kantinediensten, organiseert deze clubheld veel voor de jeugd van de vereniging of is deze persoon er vanaf het begin al bij? Laat het ons weten! Uit alle inzendingen kiest de vakjury, op basis van aantallen en motivatie, de winnaar.

Stemmen


Van 20 november tot en met 3 december 2019 kan iedereen per categorie online stemmen op zijn of haar favorieten. Samen met de stemming van de vakjury levert dit de uiteindelijke winnaars op, die vrijdag 13 december 2019 in zaal Pica Mare de prijzen in ontvangst mogen nemen. De stemronde is inmiddels gesloten.