Desirée Zwemt Mee

Rond haar 40e werd Désirée geconfronteerd met een whiplash en artrose. Door veel te gaan zwemmen kan ze nu beter omgaan met de pijn.

Desirée begon ca. 7 jaar geleden met baantjes zwemmen en aqua sportief lessen. Nu doet ze al een hele tijd mee met Aqua Therapie en dat bevalt haar enorm goed. Na de training heeft ze wel 6 uur lang geen pijn! Het water betekent voor haar ontspanning en geeft haar een fijn gevoel.

Ben je aan het revalideren, of heb je fysieke of neurologische beperkingen? Dan is deze groepsles ook iets voor jou. Onder begeleiding werk je in verwarmd water aan spieren en conditieverbetering ter bevordering van je gezondheid. Alle oefeningen worden afgestemd op jouw specifieke mogelijkheden en beperkingen. Laat je ook inspireren door Desirée en doe mee: “Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is.”

Heb jij net zo een mooi verhaal als Desirée? Een verhaal waarbij je jezelf en/of anderen in beweging brengt? Deel het met ons. Ga naar deze pagina en laat hier je verhaal achter.

Heb je nog hulp nodig om in beweging te komen neem dan contact op met ons. De beweegcoaches staan ook voor jou klaar!