De Salsa kan iedereen leren

De Salsa dansen? “Dat kan ik niet” denken veel mensen, maar niets is minder waar. En dat bewijst deze swingende vrouwengroep.

Iedere dinsdagochtend komen we bij ’t Hokske bij elkaar. Een groep vrouwen, gezellige buitenlandse én enthousiaste Nederlandse vrouwen uit de gemeente Gennep. Iedere week staat een andere activiteit op het programma. Deze dinsdag was het Salsa dansen. Een van de vrijwilligers is helemaal weg van Salsa en was bereid ons de basispasjes te leren. Zij zorgde voor passende muziek. Na de koffie werden de tafels en stoelen aan de kant geschoven. De muziek ging aan en iedereen zocht een plekje. De spiegels toonden onze beste dansmoves. Alhoewel niet iedereen die spiegels op prijs stelt! We dansten alleen en in duo’s. Dat leverde af en toe hilarische taferelen op. Kortom: veel gezelligheid, met kletsen, lachen én bewegen.

Meer weten over de vrouwengroep? Ga naar www.gennep-vluchtelingenzorg.nl/vrouwengroep.

Heb jij net zo een mooi verhaal als dat van de vrouwengroep uit Gennep? Een verhaal waarbij je jezelf en/of anderen in beweging brengt? Deel het met ons. Ga naar deze pagina en laat hier je verhaal achter.

Heb je nog hulp nodig om in beweging te komen neem dan contact op met ons. De beweegcoaches staan ook voor jou klaar!