Partners

Gennep Doet Mee, niet zonder onze partners die elke dag meedoen om nog meer mensen in beweging te krijgen.

Doejemee

Stichting Doejemee inspireert en verbindt kindcentra, sportverenigingen, lokale cultuuraanbieders en nog héél veel andere partners. Ze creëren een rijk aanbod Sport en Cultuur voor kinderen van 2-15 jaar, zowel tijdens als na schooltijd.

SO-VSO Mikado

Ook op SO-VSO Mikado komen kinderen lekker in beweging. Ze ontwikkelen zich niet alleen motorisch, maar ook sociaal.

Lijn 83 PO

Lijn 83 brengt talenten van kinderen maximaal tot ontplooiing. Daardoor kunnen ze goed functioneren in een veranderende maatschappij en groeien ze op als een zelfstandig, flexibel, creatief, harmonieus en gelukkig persoon.

Stichting Invitare

Ook Stichting Invitare is partner van Gennep Doet Mee. Ze staat als organisatie, voor primair openbaar onderwijs, open voor nieuwe ontwikkelingen en ideeën en volgt deze kritisch.

Elzendaalcollege

Op het Elzendaalcollege werken leerlingen elke week aan hun eigen passie-en-droom-project. Samen met Gennep Doet Mee maken de leerlingen kennis met sportieve activiteiten.

Fitland

In de wijk Op de Logte draagt Fitland Gennep bij aan de inzet van beweegcoaches.

Pantein

In zorgcentrum Norbertushof wonen mensen die lichamelijke zorg nodig hebben en mensen met dementie. Als ontmoetingsplek in de wijk Op de Logte maakt Pantein de inzet van beweegcoaches mogelijk.

Dichterbij

In samenwerking met Dichterbij wordt bewegen bij kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking vanzelfsprekend.

Gemeente Gennep

Samen met gemeente Gennep streven we naar vitale individuen, met specifieke aandacht voor kwetsbare doelgroepen, en vitale verenigingen. De gemeente heeft hierin een ondersteunende, faciliterende en coördinerende rol.

Jongeren Op Gezond Gewicht

Met de JOGG-aanpak zorgen we ervoor dat het maken van de gezonde keuze makkelijker én leuker wordt. Maar om ervoor te zorgen dat kinderen opgroeien met een gezonde leefstijl is er meer nodig dan alleen aandacht voor het kind. We focussen ons daarom in Gennep ook op de omgeving van het kind. We vragen iedereen die daarin een rol kan spelen om mee te doen, zodat kinderen gezond kunnen opgroeien en gelukkig zijn.

Gezond In De Stad

Om inwoners met een bijstanduitkering mee te laten doen, zijn verschillende partijen in de Gennep samen gaan werken. Zoals het arbeidsbemiddelingsbedrijf, een (medische) fysiotherapeut, een mentale coach én de beweegcoach. Ze zorgen er samen voor dat mensen die langdurig inactief zijn letterlijk en figuurlijk weer in beweging komen, zodat deelname aan de maatschappij weer mogelijk wordt.