Ons team

Vanuit Gennep Doet Mee zijn er een aantal Beweegcoaches actief. Elke beweegcoach kan advies geven aan organisaties of inwoners op basis van een eigen specialisme. Ook kunnen de Beweegcoaches helpen bij het organiseren van sportieve activiteiten. Hieronder stellen we ze aan je voor:

Beweegcoach Ans

Ans Greveling

Beweegcoach kinderen met een beperking | ans@gennepdoetmee.nl | 06-28925297

Ik ben Ans Greveling en ik hou van fietsen, zwemmen en tennissen. Voor mij een moment van ontspanning én geluk. Drie dagen in de week werk ik met jeugd met een verstandelijke beperking van SO en VSO Mikado. Want sporten, bewegen en gezondheid is, net als voor iedereen, ook voor hun van belang. Wanneer ze zich ontwikkelen en hun talenten ontdekken, voelt dit voor mij als een cadeau!

Beweegcoach Rik

Rik Geurts

Beweegcoach basisonderwijs | rik@gennepdoetmee.nl | 06-13041738

Ik ben Rik Geurts en zit niet graag stil. In mijn vrije tijd sta ik graag op het voetbalveld. Samenspelen in een team en samen gaan voor één doel geeft een fijn gevoel. Daarnaast hou ik ook van hardlopen. Met de 5 en de 10 kilometer als mijn favoriete afstanden. Sporten is hartstikke leuk en gezond. Dat is wat ik binnen Gennep Doet Mee aan de jeugd van Gennep en omstreken wil overbrengen. Samen of alleen sporten, het zorgt altijd voor een goed gevoel!

Chantal van Ophuizen

Beweegcoach basisonderwijs | chantal@gennepdoetmee.nl | 06-53759453

Ik ben Chantal van Ophuizen, 39 jaar en woon met mijn gezin in Gennep. Mijn roots liggen in het onderwijs waar ik 11 jaar werkzaam ben geweest in het basisonderwijs. Sinds november 2015 ben ik werkzaam bij Doejemee en vanuit daar als beweegcoach gekoppeld aan de gemeente Gennep. Ik ben er voor de kinderen tot en met 13 jaar. Ik zet me in om bewegend leren en gezondheid op school te stimuleren.

Beweegcoach Perry 

Perry Martens

Beweegcoach basisonderwijs | perry@gennepdoetmee.nl | 06-28338497

Ik ben Perry Martens. Voetbal is mijn grote passie al staat dat tegenwoordig op een iets lager pitje. Graag laat ik kinderen ontdekken dat meedoen belangrijker is dan winnen. En meedoen, dat kan iedereen. Op zijn of haar eigen niveau. Ik vind het geweldig om kinderen te helpen als ze iets eng of iets lastig vinden. Wanneer het uiteindelijk lukt, geeft dat een super gevoel. Mooi om te zien hoe trots ze op zichzelf zijn dan.

 

Pleun Fleurkens

Beweegcoach basisonderwijs en beweegmakelaar senioren | pleun@gennepdoetmee.nl | 06-82756064

Ik ben Pleun Fleurkens en ik kom uit Leunen. Ik hou ervan om lekker in beweging te komen door te tennissen, te voetballen en te dansen. Daarnaast vind ik het tof om anderen te inspireren en elkaars kwaliteiten naar boven te halen. Ik heb er enorm veel zin in om zo veel mogelijk mensen in Gennep in beweging te brengen door op zoek te gaan naar het sport- of beweegaanbod dat bij ze past.

Marco Jans

Beweegcoach senioren | marco@gennepdoetmee.nl | 06-15213520

Ik ben Marco Jans en ik woon in Molenhoek. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, lekker in het bos of langs het water. Maar naast hardlopen vind ik veel sporten leuk. Erg handig bij de lessen die ik geef: veel variatie. Bij Gennep Doet Mee ben ik MBvO docent en beweegcoach voor senioren. Je vindt me vaak terug in het zorgcentrum Norbertushof. In samenwerking met verschillende partijen zorgen we voor verschillende beweegmogelijkheden. Want ook voor hen is het belangrijk om genoeg te bewegen. Heel fijn is het te zien wanneer ze hiervan genieten. Gelukkig krijg ik de hulp van veel (maar nooit genoeg) enthousiaste vrijwilligers. Zonder hen kunnen veel activiteiten niet plaatsvinden.

Beweegcoach Angela 

Angela van den Heuvel

Beweegcoach mensen met een beperking | angela@gennepdoetmee.nl | 06-11590161

Ik ben Angela en ik werk bij Dichterbij. Ik breng mensen mensen met een beperking uit Gennep in beweging. Want iedereen moet mee kunnen doen en bewegen. Op zijn of haar eigen niveau.

Gennep Doet Mee - Beweegcoach Joey

Joey Rutten

Verenigingsondersteuner | joey@gennepdoetmee.nl | 06-47949518

Ik ben Joey Rutten en verenigingsondersteuner bij Gennep Doet Mee. In mijn vrije tijd ben ik onder andere te vinden op het sportpark waar ik uitkom voor het tweede elftal van Sporting S.T.. Ook ben ik actief als scheidsrechter voor de jeugd. Kortom, een echt verenigingsmens die verenigingen in de gemeente Gennep klaar wil maken voor de toekomst.

Beweegcoach Rob 

Rob van der Wijst

Projectleider | rob@gennepdoetmee.nl | 06-29155689

Ik ben Rob van der Wijst en ben fanatiek sporter én vrijwilliger binnen het verenigingsleven. Mijn favoriete sport: voetbal. Maar ook kijk ik graag naar spelbepalers als Max Verstappen. Zijn lef, eigenzinnigheid en winnaarsmentaliteit inspireren mij. Ik krijg energie van om mensen te helpen en ik weet graag wat er lokaal speelt. Daarmee wil ik, als projectleider, Gennep Doet Mee weer verder helpen.