Over ons

Met Gennep Doet Mee stimuleert de gemeente Gennep samen met de betrokken organisaties een gezonde en actieve leefstijl onder haar inwoners. Daardoor kunnen zij elkaar ook langer en beter ondersteunen. Dit sluit aan bij de visie van de gemeente om inwoners te helpen en te stimuleren andere mensen te ontmoeten, mee te doen aan de lokale activiteiten en anderen te ondersteunen, die hiertoe minder in staat zijn.

Beweegcoaches staan voor je klaar
Sinds september 2014 zijn er beweegcoaches actief onder de vlag van Gennep Doet Mee. De acht coaches werken vanuit externe organisaties en hebben elk hun specifieke kennis en netwerk. Aandachtsvelden zijn bewegen in de buurt, actieve kinderen en jeugd, verenigingsondersteuning, en ouderen en mensen met een beperking in beweging brengen.

Beweegteam Gennep

Ook in uw dorp of wijk geven de beweegcoaches verenigingen, scholen en buurtbewoners advies en helpen zij bij het organiseren van sportieve activiteiten. Ze staan klaar voor alle inwoners: jong en oud, met en zonder beperking.

Benieuwd wat de beweegcoaches voor jou kunnen betekenen? Een activiteit aanmelden voor de (nieuwe) Beweegwijzer? Stuur een e-mail naar info@gennepdoetmee.nl of bel of bel de coördinator Rob van der Wijst via 06-29155689.

Blijf ook op de hoogte van alle sportieve activiteiten via www.facebook.nl/gennepdoetmee.