Opstelling Sportakkoord Gennep

Om het Sportakkoord in de gemeente Gennep tot een succes te maken, werken diverse supporters van het Sportakkoord nauw samen.

Kernteam

Het kernteam bestaat, op dit moment, uit een vertegenwoordiger vanuit Gennep Doet Mee (Joey Rutten), gemeente Gennep en iemand binnen de sportraad (in oprichting). Ondertekenaars van het Sportakkoord worden nog gevraagd om bij interesse aan te sluiten (1 รก 2 ondertekenaars, bij voorkeur uit de welzijn/zorg en het onderwijs).

Adviseur Lokale Sport

De Adviseur Lokale Sport is de verbinder in het samenbrengen van de behoeftes van sportaanbieders en het toekennen van de juiste services. De Adviseur Lokale Sport voor de gemeente Gennep is Bruce Luijbregts Voor vragen kun je contact opnemen met Bruce via B.Luijbregts@themovefactory.nl . De Adviseur Lokale Sport trekt samen op met het kernteam en de lokale verenigingsondersteuner, die zicht hebben op de lokale setting. Op basis daarvan kijkt de Adviseur Lokale Sport in samenwerking met de verenigingsondersteuner welke services er ingezet kunnen worden om de clubs optimaal te kunnen ondersteunen.

Beweegteam Gennep Doet Mee

Het beweegteam van Gennep Doet Mee ondersteunt bij de uitvoering van de actiepunten uit het Sportakkoord Gennep. De beweegcoaches en verenigingsondersteuner vormen een professioneel team dat samen met de supporters een succes kan maken van het Sportakkoord.

Supporters

De kracht van het Sportakkoord zit in het samen doen! Alleen samen met partners en supporters van het Sportakkoord krijgen we ambities en acties gerealiseerd. Zij brengen het Sportakkoord verder. Door deze energie en saamhorigheid ontstaan nieuwe samenwerkingen en kansen.