Sportakkoord Gennep: Aanvragen uitvoerings- en service-budget

Uitvoeringsbudget

Het lokale Sportakkoord in de gemeente Gennep is in november 2019 door ruim 30 partners ondertekend. Vanuit dit Sportakkoord is er in 2021 € 26.500 (op dit moment zijn er al enkele aanvragen ingediend) en in 2022 € 10.000 uitvoeringsbudget beschikbaar voor het realiseren van ideeën en acties, die aansluiten bij de thema’s uit het Sportakkoord. Initiatiefnemers kunnen aanspraak maken op dit uitvoeringsbudget. Heb jij een goed initiatief dat aansluit bij de acties en ambities uit het Sportakkoord? Klik dan hier voor meer informatie en/of het aanvragen van uitvoeringsbudget voor jouw initiatief.


Servicebudget

Per jaar is er een bedrag van € 8.000 beschikbaar voor de inzet van services. Services kunnen bestaan uit workshops, opleidingen, inspiratiesessies of procesbegeleidingstrajecten voor clubs, kaderleden en vrijwilligers. Laat ons weten op welk gebied jouw vereniging ondersteund of geïnspireerd wil worden. Wij bundelen de vragen en bekijken samen met de Adviseur Lokale Sport of er een opleidings- of ondersteuningsmogelijkheid is die we vanuit de services (gedeeltelijk) kunnen financieren!

Op basis van de verenigingsmonitor, het sportcafé en gesprekken met sport en beweegaanbieders hebben wij voor nu al een drietal services geselecteerd waar verenigingen en clubs kosteloos aan deel kunnen nemen. Klik hier voor meer informatie en om jezelf aan te melden.

Contact

Op deze pagina vinden jullie meer algemene informatie over het Sportakkoord in gemeente Gennep.

Heb je vragen over een het uitvoerings- en/of service – budget? Neem dan contact op met onze verenigingsondersteuner Joey Rutten via joey@negen.nl of bel 06-47949518.