Voetbaltalent op Mikado

Kinderen van Mikado maken kennis met V.V. Heijen. Niet alleen met de sport, maar ook met de vereniging zelf.

De leerlingen van Mikado sporten niet alleen tijdens schooltijd, ook daarna! Een tijdje terug hebben tien enthousiaste leerlingen meegedaan aan een super toffe voetbalclinic op het voetbalveld bij Mikado. De voetbalclinic werd gegeven door vier enthousiaste voetballers van V.V. Heijen. Al snel ontdekte ze dat er veel voetbaltalenten op Mikado zitten.

Gennep Doet Mee - Voetbaltalent op Mikado

Tien enthousiaste kids

De leerlingen kregen na schooltijd de mogelijkheid om mee te doen met de voetbalclinics. “Tien enthousiaste kids deden enthousiast mee”, zo vertelt beweegcoach Ans. De kinderen hebben flink gevoetbald. De trainers lieten de kinderen allerlei technieken en trucs zien. Daarmee mochten ze al gauw zelf mee aan de slag. “Het was een zonnige en sportieve middag. Mooi om te zien dat de leerlingen hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. Maar nog mooier om ze samen te zien sporten en spelen.

Gennep Doet Mee - Voetbaltalent op Mikado

Ben jij de nieuwe voetbalkanjer van V.V. Heijen ?

Ben je tussen de 8 en 18 jaar en heb je ook zin om eens een proeftraining mee te doen? Bij V.V. Heijen ben je altijd welkom. Voetbal extra junioren is voor jongeren met een beperking. kom gratis drie keer proeftrainen! Neem contact op met Miranda van den Hoek via fam.vandenhoek@outlook.com of 0485-519106

Gennep Doet Mee - Voetbaltalent op Mikado