Verenigingsondersteuner Joey stelt zich voor tijdens vervolg Sportakkoord Gennep

Na de ondertekening begin november, zijn we maandag 27 januari bij het ESP Centrum aan de slag gegaan. Als opvolger van Ron Klemann heeft verenigingsondersteuner Joey zichzelf voorgesteld. Daarna zijn we overgegaan tot actie. 20 enthousiaste sportaanbieders werkten mee aan de thema’s vitale jeugd en vitale sportaanbieders.

We gingen aan de slag met verschillende onderwerpen. Zoals het vormen van een multi-sport netwerk, het opzetten van een sportraad én een beweeguurtje voor vrouwen. Diverse partijen hebben al aangegeven hieraan te willen meewerken. Maar met name voor het multi-sportnetwerk en de sportraad zijn we nog op zoek naar enthousiaste mensen die zich willen aansluiten bij de werkgroepen.

Samenwerking is de sleutel tot succes

Joey is trots, want nog drie partners zette tijdens deze avond hun handtekening onder het sportakkoord. “Daarmee hebben we er weer drie supporters bij. Samen komen we verder met sporten en bewegen in de gemeente Gennep! We zetten sport beter op de kaart en zetten iedereen in hun kracht. Als partner van het sportakkoord heb je aangegeven hier een bijdrage aan te willen leveren” , vertelt Joey. “We hebben jouw expertise hard nodig. Doe met ons mee! Meld je aan en geef daarbij aan bij welke werkgroep je wilt aansluiten.”

Workshop Sportlink

Al tijdens de sportcafés bleek er behoefte te zijn naar een workshop over Sportlink. Hier kun je je nog steeds voor aanmelden. Heb je je hier al voor aangemeld dan blijft jouw aanmelding natuurlijk staan. Je ontvangt hier nog een officiële uitnodiging voor. “Ik heb genoten van de energie die ik op mijn eerste avond heb ervaren. En ik kijk uit naar onze samenwerking. Ik hoop jullie en daarmee de sport in de gemeente Gennep met veel energie verder te helpen.”

Meer weten over Sportakkoord Gennep.

Gennep Doet Mee - joey stelt zich voor tijdens sportakkoord Gennep vervolg (4)