Sportgala Gennep, ben erbij!

We hebben in gemeente Gennep een bruisend verenigingsleven met veel sporters en vrijwilligers. Regelmatig zetten zij mooie (sport)prestaties neer. Dat mogen we meer waarderen én vieren! Dat doen we tijdens het (Junior) Sportgala Gennep op 13 december. Ben erbij!

Sinds de bekendmaking van het Sportgala in gemeente Gennep, ontstond er al een grote belangstelling. Het is een Sportgala voor én door Gennep. Iedereen uit gemeente Gennep kreeg de kans om mee te denken over wie er een nominatie verdient. Uit de vele nominaties heeft de jury er per categorie drie uitgekozen. Vorige week werden deze nominaties bekend gemaakt. Binnen een dag waren er al meer dan 1800 stemmen. Ondertussen zijn dat er bijna 3000. Het wordt een spectaculaire avond waarbij we sporters, teams en vrijwilligers in het zonnetje zetten.

Ben erbij

Een bruisend verenigingsleven, daar zorgen we met z’n allen voor. Bestel daarom jouw kaartje en garandeer jezelf van een plek tijdens het eerste Sportgala sinds tijden. Je kon je persoonlijke kaartje vóór 8 december bestellen (Bestellen is niet meer mogelijk!) De kaarten zijn gratis! Je ontvangt je kaartje uiterlijk 11 december via mail. Print deze uit en neem deze mee op 13 december. Deze geldt als toegangsbewijs voor het Sportgala Gennep.

Heb je nog niet gestemd? Breng dan nu nog jouw stem uit! (Update 4-12 de stemrond is inmiddels gesloten!) Bekijk hier nog eens alle genomineerden. Wie is jouw favoriet?

Gennep Doet Mee - Sportgala Gennep