Ben jij talent van het jaar?

In samenwerking met Gennep News, gemeente Gennep en vele vrijwilligers organiseren we op vrijdag 13 december een Sportgala. Een spetterend evenement waarbij sportprestaties en sportteams, maar vooral ook veel vrijwilligers in de sport in het zonnetje worden gezet. Wij zijn op zoek naar mensen die een nominatie verdienen!

Volgens Erik Spikmans (GennepNews) worden te weinig sportprestaties, vrijwilligers en verenigingen gewaardeerd. “En dat terwijl verenigingen onder druk staan.” Het Sportgala is hét moment dat om daar bij stil te staan en ze in het zonnetje te zetten. Tijdens het Sportgala worden verschillende titels uitgereikt. Zoals Talent van het jaar, Individuele Sportprestatie, Team of Ploeg Sportprestatie, Coach van het jaar en er is een Sportwaarderingsprijs. Ook aan de jeugd wordt gedacht! Zo wordt er een junior Sportgala aan gekoppeld. “Om van het Sportgala een echt feest te maken zijn we op zoek naar nominaties. Ben of ken jij iemand die dit jaar als sporter of vrijwilliger het verschil heeft gemaakt? Geef hem of haar dan snel op, want wie weet wordt jij wel talent van het jaar!”, aldus Ron Klemann.

Verenigingen zijn goud waard

Onze verenigingen zijn goud waard. Ze brengen elke dag, elke week en elk jaar veel mensen bij elkaar. Verenigingsleden komen samen in beweging en delen trots, energie en geluk. “Daar gaan we met het Sportgala weer even bij stil staan. We kunnen niet wachten tot de nominaties binnen stromen. En willen dan ook iedereen aansporen om iemand of zelfs meerdere mensen aan te dragen. Hou in de gaten de website van Gennep Doet Mee in de gaten wanneer je mensen kunt nomineren.”

“Het werd weer eens tijd voor een Sportgala in Gennep”

Het Sportgala gaat waarschijnlijk plaatsvinden in Pica Mare. De organisatie kijkt enorm uit naar het spektakel. Erik: “Het is al een tijdje geleden dat we een Sportgala hebben georganiseerd. Daarom werd dat weer eens tijd. Het wordt een evenement om niet meer te vergeten.”

Sportgala Gennep | vrijdag 13 december | Pica Mare in Gennep

Gennep Doet Mee - schrijf het in je agendan sportgala gennep