Samen buiten sporten met Ben Bizzie

De jeugd in Gennep blijft in beweging, want dat blijft belangrijk. De beweegcoaches van Gennep Doet Mee staan voor de kinderen van groep 3 t/m 8. Bedenk samen de tofste activiteiten en doe mee! Let op, want vol = vol.

Wethouder Rob Peperzak is trots op de verenigingen en sportaanbieders in de gemeente Gennep. Hij moedigt de verenigingen aan om activiteiten voor de jeugd aan te bieden. Tevens benadrukt een huisarts uit Gennep het belang van het in beweging blijven, zeker tijdens de lockdown! “Bewegen in de frisse lucht en daarbij sociale contacten opdoen is cruciaal voor de ontwikkeling van kinderen!”, vertelt hij.

Daarom bieden de beweegcoaches van Gennep Doet Mee vanaf 19 januari iedere dinsdag, donderdag en vrijdag van 14:30 tot 16:00 uur tot aan de carnavalsvakantie naschoolse activiteiten aan. Kinderen van groep 3 t/m groep 8 kunnen meedoen met toffe activiteiten in de buitenlucht! Benieuwd wanneer de beweegcoaches bij jou in de buurt zijn? Kijk dan op de website: www.benbizzie.nl. Ben er snel bij, want vol is vol. Bij slecht weer berichten we je persoonlijk.

Bekijk hier de flyer