Laatste beweegles van 2019 volledig in kerstsfeer.

Op woensdag 18 december hebben meer dan 25 enthousiaste senioren meegedaan met de beweegles van Marco. De gehele beweegles stond in het teken van kerst en werd afgesloten met een heerlijke kerstbrunch met live muziek. 

Meer dan 25 senioren gaven afgelopen woensdag alles om de kerst zo sportief mogelijk te beginnen dit jaar. Na een goeie warming up hebben ze allerlei oefeningen gedaan in het teken van Kerstmis. Zo werden de kerstballen verzameld en gebruikt als sportattribuut. ‘’Een aantal senioren dachten dat de oefeningen te zwaar zouden zijn maar eenmaal aan de slag ging het super goed bij iedereen’’ aldus beweegcoach Daniëlle. Gezamenlijk werd de kerstboom versierd met sportattributen. Dat ging gepaard met veel grapjes en lachende mensen.

Maar dat niet alleen. Omdat het de laatste les was van het jaar werd het feestelijk afgesloten met een heerlijke kerstbrunch. Zelfs live accordeon muziek zorgde voor de kerstsfeer. Ook lieten de deelnemers zich van de beste kant zien om Marco en de vrijwilliger van het gemeenschapshuis in Heijen aan het eind van de les in het zonnetje te zetten. Voor beide werd een mooi gedicht voorgedragen en een flesje wijn overhandigd. ‘’Maar het draait natuurlijk niet om mij. Het is belangrijk dat de mensen hier in beweging komen en blijven. De ene oudere kan meer aan dan de ander. Maar zo trekken ze zich aan elkaar op. Samen hebben ze veel plezier. Dat maakt dat ze elke week weer terug komen. En daar doen we het natuurlijk voor!’’ aldus Marco.