Foto’s: Winnaars Vitaal Verenigen Sportquiz

Een tijdje geleden deden tal van mensen mee met de Vitaal Verenigen Sportquiz. Afgelopen vrijdag ging onze verenigingsondersteuner Joey op pad om de prijswinnaars te verrassen met hun prijzen.

De VAR had nog heel wat rode kaarten uitgedeeld, maar uiteindelijk kwamen de volgende winnaars naar voren. De hoofdprijs – van €500 én een strippenkaart bij ESP Centrum – ging naar Ruben Janssen. Hij speelde mee voor TV de Milsbeek. Gemeente Gennep stelde de €500 beschikbaar en daar weet Karel Bek (voorzitter TV de Milsbeek) wel raad mee: “Dit bedrag is zeer welkom voor de organisatie van het open toernooi dat we in augustus organiseren. Bedankt!”

De reis vervolgde naar de tweede prijswinnaar. Peter van As (secretaris Vitesse 08) speelde mee voor zijn club en won een VIP arrangement bij Volleybalvereniging FAST voor twee personen. Daarna verraste Joey de derde winnaar, Jochem Mans, met een strippenkaart bij Primates Survival. Hij maakte daarmee zijn dochter blij met zeven gratis lessen. Op de vierde plaats eindigde Peter Frey. Hij won een boodschappenpakket van Jan Linders Gennep. En als laatste viel Melanie de Kater met haar dochter in de prijzen. Joey overhandigde aan hen een De Limburger Sporttas.

“Het was een geweldige dag. Heerlijk om zo veel mensen blij te maken. Bij dezen nogmaals dank aan alle sponsoren én deelnemers. Hopelijk tot volgend jaar!”, sluit Joey af.