Foto’s: Alleen maar winnaars tijdens het Sportgala Gennep

De sfeer zat er goed in afgelopen vrijdag in de zaal van Pica Mare. Na meer dan 2000 stemmen was het dan zo ver: Het Sportgala Gennep. Een aantal sporters, vrijwilligers en teams vielen in de prijzen.

Een avond vol energie, geluk en natuurlijk waardering. “Na jaren is er dit jaar eindelijk weer een Sportgala. En wat was het een succes! Samen met Gennep News, gemeente Gennep en vele vrijwilligers hebben we er hard aan gewerkt. Met een prachtige avond als resultaat. Ons enthousiasme heeft duidelijk aangestoken. Het Sportgala laat maar weer zien dat sport verbindt”, aldus verenigingsfan Ron.

Mensen hebben zelf nominaties ingediend. Daar heeft de jury per categorie drie genomineerden uitgekozen. Zoals het korfbalteam van Daantje Arts (VIOS A1): “Heel leuk om dit samen met ons team te bereiken. Ondanks dat we niet zo’n grote sport en helemaal niet zo bekend zijn, is het erg leuk om zo gewaardeerd te worden door de hele gemeente Gennep.” En Anke Kwant (coach Volleybalvereniging Flamingo’s): “Het was een erg leuke avond. Maar als coach kun je natuurlijk niet zonder je team. De waardering is erg groot en het was erg leuk om op het podium te staan.”

De zaal van Pica Mare stroomde langzaam vol. Voorafgaand aan het Sportgala werden eerst de jonge talenten van gemeente Gennep gehuldigd tijdens het Juniorgala. Daarna was het tijd voor het Sportgala. De winnaars werden één voor één op het podium gehaald. Kijk op Gennep News voor de uitgebreide toelichting op de winnaars.

Ahmed Habbati (kickboksen), Volleybalvereniging Flamingo’s meisjes C, Teun Lemmen (V.V. Achates), Kim van der Venne (showdans), VIOS A1 en Anke Kwant (FAST Volleybal) gefeliciteerd!

Het Sportgala Gennep is een initiatief van GennepNews, tot stand gekomen in samenwerking met Gemeente Gennep, Gennep Doet Mee en vele vrijwilligers.