Ben Bizzie trapt af in Gennep

Op vrijdag 11 oktober kregen de kinderen van groep 1 t/m 5 van basisschool De Vonder bijzonder bezoek van Ben Bizzie. Hét beweegmaatje voor alle kinderen in Gennep. Hij zorgt samen met alle verenigingen uit Gennep voor nog meer beweging. Tijdens een feestelijke kick-off werd samen met de kinderen hiervoor het startschot gegeven.

Tijdens de gymles op basisschool De Vonder van beweegcoach Perry kregen de kinderen van groep 1 t/m 5 wel heel bijzonder bezoek: Ben Bizzie. Samen met Ben Bizzie zorgde Perry voor een warming-up. “En wat deden de kinderen enthousiast mee! Ik zag veel blije gezichtjes. Sporten en bewegen zorgt namelijk voor geluk! Ze toverden meteen een glimlach op mijn gezicht”, zo vertelt Ben Bizzie. Na heel wat high fives ging de gymles verder. “Maar niet voordat ik de Ben Bizzie activiteitenboekjes uitgedeeld had.”

Beweeg mee

Het Ben Bizzie Boek zit bomvol activiteiten van sport- en cultuurverenigingen uit Gennep. “Meer dan 2000 keer maakten basisschool kinderen afgelopen jaar kennis met verschillende sportieve en culturele activiteiten. Dat dezen ze samen met Sjors Sportief en Sjors Creatief. Sinds kort zijn zij bevriend met Ben Bizzie. Hij neemt het vanaf dit jaar over!”, aldus Perry. Ben Bizzie: “Het was een erg geslaagde ochtend! Ik hoop dat ik de kinderen snel weer zie. Kinderen kunnen zich vanaf nu aanmelden voor zo veel activiteiten als ze zelf willen via mijn website: www.benbizzie.nl.

Met Ben Bizzie op ontdekkingsreis

Op een laagdrempelige manier maken de kinderen uit de gemeente Gennep kennis met verschillende sporten, culturele activiteiten én verenigingen zonder eerst lid te worden. Sport- en cultuurverenigingen bepalen zelf hun activiteitenaanbod, hun doelgroep en het aantal kinderen dat kan meedoen. Meer weten over Ben Bizzie? Neem een kijkje op website www.benbizzie.nl en meld je gelijk aan voor zo veel activiteiten als jij wilt!