Ben Bizzie is terug in Gennep

Op donderdag 10 september kregen de kinderen van basisschool De Drie Vijvers in Milsbeek bijzonder bezoek van Ben Bizzie. Hét beweegmaatje voor alle kinderen in Gennep. Hij zorgt samen met alle verenigingen uit Gennep voor nog meer beweging. Tijdens een feestelijke kick-off werd samen met de kinderen hiervoor het startschot gegeven.

Joep krijgt het eerste Ben Bizzie Boekje

Het was een bijzondere dag, donderdag 10 september. Het schoolplein van De Drie Vijvers in Milsbeek vulde zich met leerlingen en leraren. Daar stond een heus spektakel op ze te wachten. Beweegcoaches Perry en Pleun zorgde samen met beweegmaatje Ben Bizzie voor een sportief begin van de dag. Ben Bizzie is terug en dat moet gevierd worden. Ze deden samen de Ben Bizzie dans en vervolgens werd het allereerste exemplaar vol sportieve en creatieve activiteiten aan Joep uit groep 4 overgedragen.

Nieuw dit jaar!

Het Ben Bizzie Boek zit bomvol activiteiten van sport- en cultuurverenigingen uit Gennep. Perry: “Duizenden keren maakten basisschoolkinderen al kennis met verschillende sportieve en culturele activiteiten bij verenigingen bij hen in de buurt. Ook Ben Bizzie zelf organiseert tal van leuke activiteiten. Nieuw dit jaar is de Ben Bizzie Mystery activiteit.” Pleun: “Kids kunnen hun eigen gymles of vakantieactiviteit bedenken die we samen gaan spelen. Zo wordt samen sporten en spelen nóg leuker. Leg jouw spel uit, vertel ons wat je nodig hebt en misschien spelen we op 20 oktober wel jouw spel. Uiteraard ben jij de eerste die het hoort. Mail het naar info@benbizzie.nl onder vermelding van je naam en leeftijd.” Op www.benbizzie.nl kun je alle activiteiten ontdekken én je inschrijven.

Met Ben Bizzie op ontdekkingsreis

Op een laagdrempelige manier maken de kinderen uit de gemeente Gennep kennis met verschillende sporten, culturele activiteiten én verenigingen zonder eerst lid te worden. Sport- en cultuurverenigingen bepalen zelf hun activiteitenaanbod, hun doelgroep en het aantal kinderen dat kan meedoen.