Avond van de Sport Gennep

In samenwerking met de gemeente Gennep organiseren we op 23 juni de langer geplande Avond van de Sport. Alle sportliefhebbers worden uitgenodigd in de zaal Pica Mare.

Een avond voor en door sporters

Wat in het vat zit verzuurt niet. De Avond van de Sport werd de afgelopen jaren al vaker geprogrammeerd, maar door corona was een live bijeenkomst telkens niet mogelijk. Wel was er de online avond waarbij de Sportwaarderingsprijs werd uitgereikt.

Op donderdag 23 juni treffen de sporters, in allerlei vormen en verbanden, elkaar tijdens de Avond van de Sport in zaal Pica Mare. “Het wordt een avond voor en door alle sporters, clubs en bestuurders. Het maakt niet uit of iemand sport bij een vereniging of sportschool of individueel zijn/haar rondjes draait. De uitnodiging geldt voor alle liefhebbers van sport”, benadrukt verenigingsondersteuner Joey Rutten.

Programma

Vanaf 19.00 uur opent Pica Mare de deuren. Het programma start om 19.30 uur met een welkomstwoord van de avondvoorzitter. Vervolgens opent de wethouder Sport, van de gemeente Gennep, de avond. Na een terugkoppeling en vooruitblik op het Sportakkoord van Gennep Doet Mee, richt de Sportraad een woordje tot de aanwezigen.

Tafelgesprekken
Vervolgens gaan we in groepjes gedachten uitwisselen over de toekomst van sport. Welke behoefte zijn er? Welke kansen en uitdagingen zien we? Waar moeten we rekening mee houden binnen het nieuwe sportbeleid? Etc.

Bekende topsporters als kers op de taart
De avond wordt door voormalig topsporters en huidig entertainers Maurice Graef en Gert Jacobs afgesloten. Daarna is het mogelijk om terug te blikken op de avond onder het genot van een hapje en een drankje

Aanmelden

Praat jij op donderdag 23 juni mee over het sportbeleid in de gemeente Gennep? Meld je dan aan via onderstaande button.