AO1 van VSO Mikado is sportiefste klas van Gennep

Tijdens de Nationale Sportweek organiseerde we samen met verschillende partners allerlei sport- en beweegactiviteiten. Jong en oud deed met ons mee. Ook verschillende basisscholen. Zij gingen de strijd met elkaar aan om de titel; sportiefste klas van de gemeente Gennep. Er kan er maar één de winnaar zijn en dat is klas AO1 van VSO Mikado.

Tijdens de Nationale Sportweek kreeg elke basisschool in de gemeente Gennep een beweegkalender van Ben Bizzie. Een kalender vol sportieve en gezonde challenges, zoals het maken van een beweegparcours en het organiseren van een gezonde lunch. “Zo maakten ze kans om de sportiefste klas van de gemeente Gennep te worden. Veel scholen deden mee. Maar de absolute winnaar is klas AO1 van VSO Mikado”, zo vertelt beweegcoach Perry enthousiast. Daarom kregen zij op maandag 2 november bezoek. Met een bokaal onder zijn arm, liep Ben Bizzie het schoolplein van VSO Mikado op. “Wat zijn ze daar goed Bizzie! Ze hebben de titel van sportiefste klas meer dan verdiend”, aldus Ben. Samen deden ze de Ben Bizzie dans. En natuurlijk liet Ben de extra lange gymles niet aan zijn neus voorbij gaan.

“Het was een leuke sportieve gymles waarin de leerlingen met lasers door de gymzaal renden. De een was nog fanatieker dan de ander tijdens de lasergame spellen. Echt super hoe erg ze genoten van hun overwinning”, aldus beweegcoach Ans. Na een fotomoment en handtekening vertrok Ben Bizzie weer. Hij werd uitgezwaaid door zijn beweegmaatjes. Tot de volgende keer!