Zomerlessen BeweegKansen in Gennep

Leven anno 2021 heeft voordelen. Elektrische apparaten nemen ons werk uit handen, supermarkten bieden kant en klare producten aan en tuinen kunnen we vullen met grint en plantenbakken. Bewegen? Dat kunnen we in de sportschool.

Helaas is ons lijf niet blij met deze leefstijl. Veel van onze fysieke klachten ontstaan door gebrek aan beweging gedurende de dag. Al zou je iedere dag een uur bewegen, wat doe je de rest van de dag? Ons lichaam wil variatie in beweging en houding. Of je nu een dag op kantoor werkt of thuis doorbrengt. Door even de tijd te nemen voor beweegmomenten over de dag verdeeld, gaat het lichaam beter functioneren.

Met BeweegKansen ontdek je hoe je gevarieerd gedurende de dag kunt bewegen. Met rustige bewegingen gebaseerd op Qi Gong en Natuurlijk Bewegen ontdek je welke bewegingen je goed af gaan en wanneer je lichaam weerstand ervaart. Met deze lichaamservaring en mogelijkheden gaan we aan de slag zodat we weer beweeglijker worden en ruimte leren creëren in ons lichaam. De bewegingen worden op verschillende niveaus aangereikt zodat ook mensen met lichamelijke problemen deel kunnen nemen. Ze worden rustig en met aandacht uitgevoerd én zijn tegelijkertijd intensief als het gaat om het aanspreken van de spieren.

BeweegKansen zorgt ervoor dat je beter gaat bewegen, meer gedurende je dag gaat bewegen en draagt bij aan jouw fysieke en mentale gezondheid.

Deze periode zijn er kennismakingslessen die buiten worden gegeven op onderstaande locaties en data:

  • Woensdag 30 juni, 7 en 14 juli in Gennep om 19.00 uur, Pr. Irenestraat 23

In het najaar starten we in de week van 1 september.
Kosten zijn € 10,00 per les en mag contant per les worden betaald.

Aanmelden en meer informatie vind je via onderstaande button of bel 06-400 64 724 Paula de Visser.