GENNEP DOET MEE ORGANISEERT AVOND VOOR DE SPORT

Twee jaar geleden heeft Gennep Doet Mee in samenwerking met enkele initiatiefnemers het Sportgala georganiseerd om sportprestaties, vrijwilligers en verenigingen te waarderen. Omdat afgelopen seizoen weinig wedstrijden zijn gespeeld, hebben we nagedacht over een alternatief: Avond van de Sport.

Het zal een avond worden waarin we niet de (individuele) sportprestaties willen waarderen, maar de sportinitiatieven. Initiatieven die er aan hebben bijgedragen om inwoners uit de gemeente Gennep in beweging te brengen en houden. En een avond waarin we alle sportaanbieders, inclusief leden en vrijwilligers, simpelweg een gezellige bijeenkomst met elkaar willen bieden, als dank voor jullie inzet en betekenis voor de gemeenschap.

Je bent donderdag 16 december vanaf 20:00 welkom bij Zaal Pica Mare in Gennep. Gespreksleider Remi van Bergen interviewt wethouder Peperzak en gaat de interactie met jullie aan over sport en bewegen, nu en in de toekomst. De aanstaande gemeenteraadsverkiezingen komen daarbij ook aan bod. Vervolgens reiken we de sportwaarderingsprijs uit. Een waardering voor de mooie maatschappelijke initiatieven op het gebied van sport en bewegen, gekozen door inwoners uit de gemeente Gennep.

Hierna krijgen Maurice Graef en Gert Jacobs het podium. Zij nemen jullie op geheel eigen, ludieke wijze mee in hun visie op de wereld van de sport. Vervolgens is de bar geopend voor een gezellige afsluiting van de avond.