Het Genneps Sportgala

We hebben in gemeente Gennep een bruisend verenigingsleven met veel vrijwilligers. Regelmatig zetten zij mooie (sport)prestaties neer. En dat mogen we meer waarderen én vieren! GennepNews, Gennep Doet Mee en gemeente Gennep hebben de koppen bij elkaar gestoken en zijn aan de slag gegaan met de organisatie van “Het Genneps Sportgala”. Dit sportgala heeft plaatsgevonden op vrijdag 13 december 2019.

Genneps Sportgala 2019

Tijdens het eerste Gennepse sportgala werden sporters uit verschillende categorieën in het zonnetje gezet: junior van het jaar, junior team van het jaar, talent van het jaar, individuele sportprestatie van het jaar, sportprestatie ploeg/team van het jaar, coach van het jaar en de sportwaarderingsprijs. De sportwaarderingsprijs werd uitgereikt aan iemand met een groot betrokken hart voor de sport en zijn of haar vereniging.

Genneps Sportgala 2020

Naar aanleiding van een evaluatie met de organisatie en de bevindingen van de inwoners van gemeente Gennep is besloten om het Genneps sportgala wederom in 2020 te organiseren. Echter is deze editie in verband met corona helaas niet doorgegaan.