Britt Doet Mee

Toen ik begon met GIDS wist ik niet wat ik ervan moest verwachten. Britt vertelt.

Ik deed mee aan het GIDS project voor mezelf, dat was mijn doel. Ik wist niet wat ik er van moest verwachten, maar wat heb ik er veel van opgestoken! Ik ben nogal druk in mijn hoofd, wil het liefste alles tegelijk doen. Daardoor vergeet ik nogal eens wat. GIDS heeft me geholpen hier beter mee om te gaan. Ik werd me bewust van mijn ‘tiny habbits’. Wat voor mij betekende om meer rust momenten te creëren in een dag. Een kleine handeling na een gewoonte, zoals vaker rustig gaan zitten, in plaats van de hele dag door het huis te rennen en aan het einde het gevoel hebben niks gedaan te hebben. Ook de film ‘Insideout’ heeft stof tot nadenken gegeven! Een tekenfilm die vertelt hoe emoties werken. Tot slot heb ik ook geleerd over voeding en beweging.
Een aanrader voor iedereen om mee te doen aan het GIDS project als je het aangeboden krijgt. Grijp die kans dan met twee handen aan. Ik zou het zo weer doen! Ivo, Quincy, Resi en John, bedankt! Ik ben nog steeds in beweging en daag ook anderen daarvoor uit.