Ben Bizzie Doet Mee in Gennep

Ontmoet Ben Bizzie

Hoi ik Ben Bizzie! Hét beweegmaatje voor alle kinderen in de gemeente Gennep. Samen met alle kinderen zorg ik voor nog meer beweging in Gennep e.o. We maken van de gezonde en actieve keuze een vanzelfsprekende keuze. En dat doe ik niet alleen. Maar samen met het enthousiast beweegteam van Gennep Doet Mee, verenigingen en organisaties uit de gemeente Gennep. Kinderen ontdekken dat sportief en gezond vooral heel leuk is. Daarom heb ik zelf ook altijd een lach op mijn gezicht. Sporten zorgt namelijk voor geluk!

Doe met me mee! Schrijf je in voor alle activiteiten in gemeente Gennep. Én blijf op de hoogte van al mijn leukste nieuwtjes, lekkere receptjes en beste tips! Check ze allemaal op mijn Ben Bizzie website.

Tot snel groetjes Ben Bizzie!