Wandelchallenge

Datum & tijd:
Van donderdag 14 januari 2021 00:00 uur tot woensdag 31 maart 2021 00:00 uur

Locatie:
Bij jou in de buurt

Samen met Gennep Vitaal en de andere seniorenverenigingen uit de regio is er iets nieuws bedacht. Doe mee met de wandelchallenge. Binnen 30 dagen leggen we samen een flinke wandelroute af.

Er zijn drie routes

  • Haarlem – Santiago de Compostella | 2.604 kilometer
  • Nijmegen – Rome | 1.651 kilometer
  • Pieterpad  | 500 kilometer

Je loopt alleen of met z’n tweeën en vormt samen een groep met maximaal 15 personen. Het is ook mogelijk om met je eigen sportgroepje een groep te vormen. Per groepje wordt er een WhatsApp groep aangemaakt met daarin één aanvoerder. Die onderhoudt het contact met een coördinator. Natuurlijk kunnen we niet echt het land uit. Daarom loopt iedere deelnemer elke dag zo veel mogelijk kilometers in zijn of haar eigen omgeving. Het is de bedoeling dat je jouw gewandelde kilometers iedere dag bijhoudt en het aantal kilometers elke dag doorgeeft aan de aanvoerder van jouw groepje. De aanvoerder stuurt het totaal aantal gelopen kilometers van de hele groep 2 keer per week door naar de coördinatoren.

Voor de route naar Santiago wordt dagelijks zo’n 6 kilometer afgelegd, naar Rome zo’n 4 kilometer per dag en voor het Pieterpad ruim 1 kilometer per dag. Alle groepjes die dezelfde route wandelen, nemen het tegen elkaar op. Loop jij met jouw groep als eerst over de eindstreep? Of loop je de route binnen een bepaalde tijd? De groepjes starten, zodra de groepsWhatsApp is aangemaakt en de aanvoerder het startsein geeft. Ieder groepje krijgt 30 dagen de tijd.

Wandel je mee?

Meer informatie of aanmelden? Stuur een mail naar olga@gennepdoetmee.nl onder vermelding van de route die je loopt.

Terug naar overzicht