Sportgala Gennep

Datum & tijd:
vrijdag 13 december 2019 van 00:00 tot 00:00 uur

Locatie:
Pica Mare in Gennep

We hebben in gemeente Gennep een bruisend verenigingsleven met veel vrijwilligers. Regelmatig zetten zij mooie sportprestaties neer. En dat mogen we meer waarderen én vieren! Dat gaan we doen op vrijdag 13 december 2019 tijdens het eerste Sportgala sinds tijden in de gemeente Gennep.  Noteer de datum alvast in je agenda, want dit wil je niet missen!

GennepNews, Gennep Doet Mee en de gemeente Gennep zijn supporters van alle sporters in de regio! Met het Sportgala zetten we de verenigingen en andere lokale toppers in het zonnetje. Ook denken we aan de jongste sporters uit onze gemeente. Voorafgaand aan het Sportgala is er eerst het Sportgala Junior.

Talenten nomineren

Help mee, nomineer ook jouw sportheld en vertel ons waarom hij of zij op handen moet worden gedragen. Ook zijn we op zoek naar alle kampioenen in de gemeente Gennep. Laat je nominatie en de kampioenen hieronder achter:

Gennep Doet Mee - Sportgala Nomineren

Van 1 september tot en met 31 oktober 2019 kan iedereen in zeven verschillende categorieën nomineren:

  • Junior van het jaar (<16 jaar)
  • Junior team van het jaar (<16 jaar)
  • Talent van het jaar
  • Individuele sportprestatie van het jaar
  • Sportprestatie ploeg/team van het jaar
  • Coach van het jaar
  • Sportwaarderingsprijs*

*Deze laatste prijs kan uitgereikt worden aan iedereen met een groot betrokken hart voor de sport en/of zijn of haar vereniging. Draait hij of zij veel kantinediensten, organiseert deze clubheld veel voor de jeugd van de vereniging of is deze persoon er vanaf het begin al bij? Laat het ons weten! Uit alle inzendingen kiest de vakjury, op basis van aantallen en motivatie, de kanshebbers. De genomineerden worden op 20 november bekend gemaakt.

Stemmen

Van 20 november tot en met 3 december 2019 kan iedereen per categorie online stemmen op zijn of haar favorieten. Samen met de stemming van de vakjury levert dit de uiteindelijke winnaars op, die vrijdag 13 december 2019 in zaal Pica Mare de prijzen in ontvangst mogen nemen.

Lees hier de algemene voorwaarden van de nominaties.

Gennep Doet Mee - Sportgala algemene voorwaarden nomineren

Terug naar overzicht