Doe mee met de Vitaal Verenigen Sportquiz met topsporters in hoofdrol

vrijdag 15 mei - start: 19.30 uur

Vanwege de coronamaatregelen moesten we onze hun sportdeuren en -velden gesloten houden. Veel leden zitten nog altijd thuis en moeten onze club lange tijd missen. Daar moet verandering in komen volgens de verenigingsondersteuner van Gennep Doet Mee. “We hebben samen met veel bekende (oud)topsporters de Vitaal Verenigen Sportquiz ontwikkeld. Vrijdag 15 mei is het zover en wordt de sportkennis van sportend Nederland op de proef gesteld”, vertelt verenigingsondersteuner Joey.

Sporten verbindt, ook nu

De sportparken in Nederland liggen er verlaten bij. Gelukkig mogen kinderen alweer buiten gaan trainen. Toch kunnen nog veel leden niet bij hun club terecht. “Het geduld van de mensen wordt behoorlijk op de proef gesteld in deze tijd. Sporten verbindt, maar juist nu mogen we elkaar niet opzoeken of samen sporten bij de club”, vertelt Joey. De Vitaal Verenigen Sportquiz brengt daar verandering in. “Met de sportquiz hopen we de leden van verenigingen betrokken te houden bij hun club en het ‘winelement’ een beetje terug te brengen.”

Bekende (oud)sporters doen mee

De quiz bestaat uit veel sportvragen in het thema Olympische Spelen. De vragen in de quiz worden gesteld door bekende (oud)topsporters zoals, Nouchka Fontijn, Pol van Boekel en Demi Schuurs. Iedereen kan online meedoen met de quiz via Kahoot. En er zijn prijzen te winnen, zowel voor de club als voor jezelf.

Topscoorders

Afgelopen vrijdag vond de Vitaal Verenigen Sportquiz plaats in gemeente Gennep en werd er door ruim 40 spelers gestreden voor de hoofdprijs van € 500,-, alsmede leuke individuele prijzen. De VAR had na afloop nog wel wat werk, maar de uitslag is bekend! We zullen rechtstreeks contact opnemen met de prijswinnaars en hen daarover informeren! Een speciaal bedankje voor alle sponsoren. Tof dat jullie dit succes mede mogelijk gemaakt hebben met mooie lokale prijzen.

1e prijs: Jojuma
2e prijs: Joehoe1981
3e prijs: Vitesse08

Wat kun je winnen?

Speel je mee voor jouw vereniging? Dan is de volgende prijs te winnen:
Hoofdprijs: € 500,00

Speel jij niet voor een vereniging? Dan kun je de volgende prijzen winnen:
1e prijs: VIP Arrangement bij FAST Volleybalclub
2e prijs: Strippenkaart bij ESP
3e prijs: Strippenkaart bij Primates Outdoor & Survivalrun
4e prijs: Booschappenpakket Jan Linders (Gennep)
5e prijs: Sporttas van de Limburger

De prijswinnaars worden in de week van 18 mei bekendgemaakt.

Terug naar overzicht